min egna säng

Nu ligger jag i min egna säng och ska försöka sova, har ju sovit borta hela helgen! Hos två olika oxå..
så har inte fått så mycket sömn dom senaste två nätterna, och sen har det varit fulltös hela helgen oxå! va i stan i fredags och på fest i ösmo igår! Nej nog om det nu, hade tänkt sova så skriver mer imorgon om helgen som har varit! :)

Ett inlägg dåra!

Tjeena homies! Läget bra eller? Själv är de as bra, sitter hemma hos Ludde just nu, har hjälpt han och hans familj o flytta lite saker från deras hus eftersom att dom ska flytta!
Men de e inte de ända jag har gjort idag, har även varit i skolan, en kort dag idag. Skönt! Sen efter de åkte jag ner till nynäs och fyllde på min tatuering, kan visa er bild lite senare, har ingen bra just nu eftersom jag fortfarande har plasten på!
Så tills dess får ni nöja er med en bild på mitt vackra ansikte! :)


God morgon världen!


tjoo

Sitter nu i mitt vardagsrum och kollar lite lägenheter med min mamma, samtidigt som vi har svenska Hollywoodfruar i bakgrunden. haha.
Sorry för min sämsta uppdatering dom sista dagarna, men har varit så jävla arg och irriterad och då är de inge bra o skriva känner jag för då skriver jag bara något olämpligt! sen har jag inte riktigt haft tid! aja lovar att försöka bättra mig! :)

Swag från mig! ;) haha! 

RSS 2.0