Midsommar är överskattat

Man kanske ska vara schysst o säga glad midsommar då som precis alla har gjort idag, och som absolut ingen har hört/läs tidigare under dagen? 
Ne juste tänkte väl det? :) 
Det är ju ungefär lika många som inte har tagit en bild på sig själva heller med en midsommarkrans på huvudet! 
Jag fattar verkligen inte, hela internet är sönderbombat med såna bilder?! 
Man ba men tagga ner? det är ju helt överdrivet! 
Nä ta en sånhär bild istället, då blir de en mer speciell hälsning, just idag iaf! ;)
  
You do like this: vänd huvudet åt valfritt håll, stirra med dina ögon in i kameran, spänn ut/vidga näsan (i mitt fall behövs det knappt) och puta med läpparna, puta mest med underläppen så att det ser ut som att du har fastnat med den i diskmaksinen när du skulle stänga den och fick dra loss dig själv! 

skolavslutning imorgon

Nu ligger jag i sängen och ska sova vilken sekund som helst!
Har dock lite små panik om vad jag ska ha på mig imorgon när det är skolavslutning.. Är nog ganska så säker på att jag ska ha mina nya slitna shorts från ralph lauren, sen ska jag ha converse iaf, men venne om jag ska ha mina vita låga eller mina nya röd.. eller kan ska bli sneakers? ne det får nog bli converse, passar till det mesta och speciellt nu på sommaren!
Bild från förra årets avslutning, haha tyvärr hade jag tofflor på mig då eftersom att jag hade spräckt tån kvällen innan.. hoppas dock INTE på att jag ska behöva ha det imorgon! ;)

look who's back!

Nu tror jag att vi försöker på oss en come back! ;)Startar med en bildbomb då!

Nu är jag hemma igen

Nu är jag hemma, skönt! Har fått premiss från sjukhuset för att kunna få umgås med min syster som sista dagarna som ska åka till Rhodos på söndag, då hon ska dit och jobba på fritidsresors bamseklubb och är borta i minst 3 månader.. Hur ska jag klara mig?


RSS 2.0